EVENT: FLOORBALL EVENT (3.- 8. klasse)
LØRDAG D. 19. august 2023 kl. 10.00 – 15.00

HEYYY, er DU til fart over feltet, masser af sved på panden og kamp til stregen?!! Så kom og spil FLOORBALL…!!!

Du kender sikkert spillet fra skolen, hvor du drøner rundt med en plastikstav i hånden på jagt efter den lille hvide, hullede bold. Hvis ikke, så kommer du helt sikkert til at kende spillet her.

Hvem kan så deltage?
ALLE BØRN – både alle seje piger og seje drenge fra 3. kl. – 8. kl. kan deltage.
Du behøver ikke have spillet floorball før!

Hvor sker det?
Vi spiller selvfølgelig i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Fjordglimt 1, Ulbjerg, 8832 Skals

Hvad får DU ud af dagen?
Du får masse af sjov, gode oplevelser sammen med andre, en sandwich til sulten samt frugt og kage!

Hvad skal DU så medbringe?
Indendørs sko, drikkedunk og masser af godt humør! Der også mulighed for at komme i bad.

ARRANGEMENTET ER GRATIS

TILMELDING: Senest tirsdag d. 15. august 2023 – Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning

Instruktør: Martin Jacobsen

Telefon: Martin, tlf: 30 22 73 68 ved spørgsmål