Sommer Zumba – for voksne

Dance fit

Kom og vær med til Zumba Fitness hver mandag. En fantastisk kombination af latineramerikansk musik krydret med skønne koreografier. Der er garanti for sved på panden og masser af smil på læben.

Alle kan være med – fra 14 år. Så tag endelig naboen, veninden eller tilflytteren med!

Det kræver ikke nogen forudsætninger at være med – husk blot drikkedunk og indendørssko.

Instruktør: Mette Bjerregaard Sørensen

Tid: Mandag kl. 18.15 – 19.15

Opstart: Mandag d. 16. august 2021 (gratis prøvetime)

HUSK coronapas eller negativ test frem til d. 1. september 2021. Ved CORONA-restriktioner kan vi være nødsaget til at opdele holdet!

Pris: 300 kr. for 8 gange fra d. 23. august til d. 11. oktober  + 1 gratis prøvetime (mandag d. 16. august)