Dance fit

Kom og vær med til Zumba Fitness hver mandag. En fantastisk kombination af latineramerikansk musik krydret med skønne koreografier. Der er garanti for sved på panden og masser af smil på læben.

Alle kan være med – fra 14 år. Så tag endelig naboen, veninden eller tilflytteren med!

Det kræver ikke nogen forudsætninger at være med – husk blot drikkedunk og indendørssko.

Instruktør: Mette Bjerregaard Sørensen

Tid: Mandag kl. 18.15 – 19.15

Opstart: Mandag d. 28. marts 2022 (gratis prøvetime)

Pris: 300 kr. for 8 gange fra d. 4. april til d. 30. maj  + 1 gratis prøvetime (mandag d. 28. marts)